Home Pisici de casa Cel mai sigur brad de Craciun pentru pisici

Cel mai sigur brad de Craciun pentru pisici

3 min read

Craciunul este un timp pentru familie, prieteni si decoratiuni. Una dintre cele mai populare decoratiuni este bradul de Craciun. Dar daca aveti pisici, trebuie sa fiti atenti atunci cand alegeti un brad. 

Pisicile adora sa se catere si sa exploreze si pot fi destul de curioase in privinta brazilor. Pentru a asigura siguranta pisicilor tale, iata cateva sfaturi pentru a alege cel mai sigur brad de Craciun pentru pisici.

In primul rand, ar trebui sa evitati brazii adevarati, daca este posibil. Brazii adevarati contin ace ascutite care va pot rani pisicile daca se apropie prea mult. In plus, brazii adevarati au adesea pesticide si alte substante chimice care pot fi toxice. In schimb, opteaza pentru un bradut artificial. Exista multe tipuri de brazi artificiali disponibile care sunt fabricati din materiale care accepta animalele de companie.

In al doilea rand, opteaza pentru un bradut cu o baza solida. Pisicile pot fi destul de active si pot dobori cu usurinta un brad de Craciun care nu este sustinut corespunzator. Daca un brad are o baza larga si grea, va fi mult mai stabil si mai putin probabil sa cada. In plus, asigurati-va ca bradul este bine fixat de podea sau de perete pentru a preveni rasturnarea.

In al treilea rand, utilizati ornamente si decoratiuni pentru animalele de companie. Evitati sa folositi ornamente cu bucati mici care ar putea reprezenta un pericol de sufocare sau decoratiuni fragile care s-ar putea rupe cu usurinta. In plus, evitati sa folositi beteala, deoarece pisicile sunt atrase de bucatile stralucitoare si le pot ingera.

In cele din urma, tine bradul departe de alte obiecte periculoase. Asigurati-va ca bradul nu este aproape de un semineu sau de orice alta sursa de caldura si tineti lumanarile si alte obiecte inflamabile departe de bradul de Craciun.

Urmand aceste sfaturi, va puteti asigura ca pisicile voastre raman in siguranta in perioada sarbatorilor. Un brad artificial cu o baza solida, ornamente sigure pentru animale de companie si o plasare atenta va vor ajuta sa va feriti pisicile de pericol. Sa aveti un sezon fericit!

Încărcați mai multe articole similare
Load More By Mihaela Dragomir Mihaela
Load More In Pisici de casa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VERIFICAȚI ȘI

Animalele de companie virtuale: prietenii digitali ai viitorului?

Ai simtit vreodata nevoia de a avea un animal de companie, dar stilul de viata si conditii…